×

Bedrijfsfitness

Gezonde mensen presteren beter!

Een gezonde werknemer is de basis voor een vitaal bedrijf! Bij Lifestyleclub Active Plus staat gezondheid en een actieve leefstijl centraal. Wij bieden uw werknemers een professionele persoonlijke benadering van ee nuitgebreid begeleidingsteam. Professionaliteit én een goede sfeer in ons centrum hand in hand.

Een gezond en fit bedrijf

Houd u er rekening mee dat in de vernieuwde wetgeving werkgevers in toenemende mate verantwoordelijk zijn voor de gezondheid van hun werknemers. Langdurig arbeidsverzuim door ziekte kost u geld. Gezonde en fitte werknemers vormen een belangrijk deel van het kapitaal van uw onderneming. Het is dus de hoogste tijd voor een preventieve en maatgerichte aanpak. Met onze deskundige benadering kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren om uw werknemers fysiek en mentaal fit en vitaal te krijgen.

Bedrijfsfitness

Fitte medewerkers zijn minder vaak ziek, werken effectiever en zijn vrolijker. Blessures komen bij fitness en groepslessen maar zeer zelden voor. Sinds de verruiming van de regeling bedrijfsfitness mogen medewerkers ook buiten werktijden sporten. Hierdoor werken uw medewerkers in hun eigen tijd aan hun gezondheid, met alle voordelen voor henzelf én voor het bedrijf. Trainingen en begeleiding kan uiteraard bij ons op de club, maar ook op locatie. Tevens organiseren wij actieve teambuilding activiteiten waarin bewegen en samenwerken centraal staat.

Vergoedingen voor bedrijfsfitness zijn volledig als bedrijfskosten aftrekbaar. Bedrijfsfitness bij Active Plus is bovendien een aantrekkelijke extra secundaire arbeidsvoorwaarde.

Meer informatie

Wilt u met bedrijf gebruik maken van onze dienstverlening en faciliteiten, dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze centra waar wij u een passende aanbieding kunnen doen. Voor meer informatie kunt u bellen met Peggy van Walstijn via 06 2702 3022 of e-mailen naar peggyvanwalstijn@gmail.com

Ervaar het zelf: Gratis Proefweek fitness

Privacy centrum | Copyright by FeelGoodClub Active Plus