×

Fysiotherapie


Fysiotherapie Rayer Healthcare

Namens Rayer Healthcare is Janne Coumou de fysiotherapeut bij Active Plus. Na zijn opleiding tot fysiotherapeut heeft Janne zich gespecialiseerd in echografie en shockwave. Door middel van echografisch onderzoek kunnen we direct uw klachten zichtbaar maken om zo de juiste diagnose te stellen. Daarnaast maken we gebruik van Shockwave, voor meer informatie kijk op shockwave.nl.

Heb je klachten of pijntjes waar eens naar gekeken moet worden? Vraag dan bij ons aan de receptie hoe je met Janne in contact kan komen.

Bij Rayer Healthcare bent u aan het juiste adres voor kwaliteit in de zorg. We kunnen u een breed spectrum aan fysiotherapeutische diensten aan bieden. Onze Fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van verschillende soorten klachten die bijvoorbeeld te maken hebben met spieren, pezen, banden en gewrichten. De behandelingmethode bij een fysiotherapeut kan bestaan uit oefentherapie, mobiliserende technieken, massage of fysio/techniekapparatuur.

Onze doelstelling is om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen, daarnaast streven wij ernaar om te zorgen dat de klachten niet meer terug komen.

Onze fysiotherapeuten staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).


Ervaar het zelf: Gratis Proefweek fitness

Privacy centrum | Copyright by FeelGoodClub Active Plus